avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Abonament parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Abonament parcare

Buna seara,

Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita pentru urmatoarea intrebare.
Imi pot face un abonament de parcare in apropierea blocului unde voi sta in chirie daca proprietarul masinii este sora mea? Sau de ce acte as avea nevoie in acest caz.

Tin sa mentionez:
Am viza de flotant pentru cluj
Am imputernicire de la sora mea pentru masina.

Am gasit un post mai vechi pe forum, dar fara solutie.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: malexionut , utilizator 12:32, 28 Iulie 2015
Daca parcarea este pe domeniul public,serviciul din primarie asigura autorizatie de concesiune loc parcare ,solicitantilor care fac dovada ca au domiciliul stabil si detin in proprietate bun mobil care figureaza in evidente la adresa unde se solicita spatiul de parcare
In cazul dvs analizati varianta daca proprietarul imobilului=sora dvs este si detinatoare de auto,atunci dansa poate desfasura demersurile necesare obtinerii de autorizatie anuala concesiune loc parcare
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns.
Situatia e putin mai complicata.

Eu stau in Cluj si am viza de flotant cu adresa unde locuiesc (acolo doresc si abonamentul de parcare).

Sora mea sta in Bucuresti si nu are vreo legatura cu apartamentul unde locuiesc. Asta inseamna ca ea nu poate depunde cerere pentru loc de parcare pentru Cluj.

Masina e pe numele ei, inmatriculata in Sibiu. Costurile de trecere pe numele meu sunt mai mari si vrem sa evitam sa facem asta.

Si ma gandeam daca sunt si alte solutii.

Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pentru chiriaș Jules26 Jules26 Buna seara, Stau in București de puțin timp, in chirie (nu am viza de flotant, inca), iar proprietarul are un loc rezervat pe numele său, înregistrat cu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare - cu flotant eliz_k eliz_k Buna dimineata, Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap, 2 adrese nscandal nscandal Buna ziua. Sint incadrat in grad mediu de handicap si am fost la Directia de Asistenta Sociala a municipiului Pitesti pentru loc de parcare gratuit in raza ... (vezi toată discuția)