avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap, 2 adrese ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap, 2 adrese

Buna ziua.
Sint incadrat in grad mediu de handicap si am fost la Directia de Asistenta Sociala a municipiului Pitesti pentru loc de parcare gratuit in raza orasului Pitesti. Am adresa de domiciliu in Pitesti, dar adresa de resedinta in Bradu; am facut viza de flotant in Bradu, unde locuiesc, deoarece altfel nu mi se aproba dosarul de handicap. Masina este pe numele sotiei, iar ea are adresa de domiciliu in Pitesti. La DASP mi s-a spus ca nu se poate, deoarece ambii soti trebuie sa aiba acelasi domiciliu si deci cind expira viza de flotant imi vor aproba locul de parcare. Dar ce sa-mi aprobe, caci fara viza de flotant pe Bradu mi se anuleaza dosarul de handicap. Este absurd, caci adevarul este ca noi locuim impreuna, doar ca a trebuit ca eu sa-mi fac viza de flotant pe Bradu, pentru dosarul de handicap. Precizez ca pentru rovigneta nu a fost nicio problema, mi s-a aprobat la DGASP Arges. Spuneti-mi va rog daca au dreptate cei de la DASP sa-mi refuze locul de parcare gratuita sau nu si daca au dreptate, ce solutie as avea sa rezolv, caci e absurd sa am dreptul prin lege si totusi sa nu pot beneficia din cauza unei birocratii sau unei rele-vointe din partea unui functionar?
Multumesc mult.
Cu stima,
Cezar
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
nscandal, utilizator

Alte discuții în legătură

Loc de parcare - cu flotant eliz_k eliz_k Buna dimineata, Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere copil in caz de demisionare. maryus2y maryus2y Buna ziua. Am fost informat de la resurse umane ca voi primi un ajutor pentru nastere copil. Mi sa spus ca acei bani vor fi depusi in cont in aceiasi zi in ... (vezi toată discuția)