avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs defect

Salutare!
Unchiul meu a achizitionat un telefon de la Vodafone pe care mi l-a facut cadou.A fost achizitionat pe data de 20.07.2015.Telefonul in cauza a fost achizitionat de la vodafone dar a venit prin fan courier.Telefonul se comporta ciudat in ciuda faptului ca a costat destui bani.(nu tine bateria,se restarteaza,intrerupe apelul,etc)Problemele me sunt urmatoarele:
-ma pot duce eu cu telefonul?
-exista vreo lege care sa stipuleze inlocuirea de produs/retur pentru acest tip de tranzactie?
Multumesc anticipat pentru raspuns(uri)!
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 11:04, 28 Iulie 2015
Daca telefonul a fost achizitionat cu abonament. trebuie sa aiba si garantie, iar documentele sunt pe numele unchiului, rugati-l sa mearga cu el la o unitate vodafon pentru rezolvare.
A fost achizitionat la o prelungire.Nu vreau sa deranjez oamenii aiurea insa daca nu exista nicio alta posibilitate,asta va fi solutia.Vroiam sa stiu daca se poate da retur/inlocuire.
Solicitarea de retur/inlocuire se face cu garantia primita la achizitionarea telefonului pe care o detine unchiul si pe numele lui se fac documentele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnlocuire telefon pe garantie shakuri shakuri Buna ziua. In luna iunie 2016 am achizitionat, prin prelungire abonament ,de la RDS-RCS un telefon android. Chiar din prima zi de folosire am observat un ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon completata cu omitere de informatii ContSters49219 ContSters49219 Anul trecut am achizitionat un telefon Nokia de la o firma gsm. Cand am primit certificatul de garantie nu am observat ca seria bateriei nu este completata in ... (vezi toată discuția)