avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lnlocuire telefon pe garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lnlocuire telefon pe garantie

Buna ziua. In luna iunie 2016 am achizitionat, prin prelungire abonament ,de la RDS-RCS un telefon android. Chiar din prima zi de folosire am observat un restart al telefonului . Dupa o saptamana l-am trimis in service pe garantie prin magazinul rds. Dupa ce a revenit , scria pe certificatul de garantie ca problema e remediata prin inlocuirea acumulatorului. Problema restartului a continuat chiar mai des , fapt pentru care l-am trimis si a doua oara la garantie insa de data asta a revenit cu specificatia pe certificatul de garantie ca defectiunea sesizata nu se confirma . Telefonul incontinuare se restarteaza dar nu in mod constant , sunt zile in care se restarteaza de 30 de ori zile in care se restarteaza 1-2 ori.
Am cerut in scris la rds sa imi schimbe produsul , am copie cu cererea stampilata si nr de inregistrare.
Am sunat la service-ul respectiv iar operatoarea mi-a spus sa il trimit iar in service.
Problema e ca nu ma pot bucura de un produs daca il tot tin in service gen ping-pong. Am martori care confirma defectul produsului.
In ce conditii ma pot adresa ANPC? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2016
shakuri, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:25, 4 Septembrie 2016
Daca detineti document achizitie telefon,.intrare/iesire din service,sesizati oficial opc
Cereti-le in scris inlocuirea din motivele pe care le-ati scris aici, pastrati o copie a solicitarii si asteptati raspunsul. Daca sunteti refuzat, scanati tot ce aveti si atasati la formularul de reclamatii ANPC online:
[ link extern ] /
Nu uitati sa scrieti ca produsul a prezentat defectul din prima zi de folosinta si nu a putut fi adus la conformitate nici dupa doua interventii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garanție / service, reparație telefon rds rcs, digi Staticrzr Staticrzr Buna ziua, Vreau sa vă comunic o problema pe care nu am putut sa o rezolv nici în punctul de lucru nici telefonic. - In data de 31.05.2019, am ... (vezi toată discuția)
Ce datorii sau obligatii voi avea fata de rcs&rds dupa reziliere unilaterala rdumitru2014 rdumitru2014 am un contract vechi cu rcs rds, nici nu mai stiu pe unde este. dupa contractul initial semnat prin 2005 pentru cablu tv, in octombrie 2014 am semnat anexe ... (vezi toată discuția)
Anulare garantie iphone - orange MarianLucian MarianLucian Buna ziua, Se poate anula garantia unui produs (telefon mobil) pe baza unor senzori instalati in interiorul produsului, senzori care in contact cu un lichid ... (vezi toată discuția)