avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare garantie iPhone - Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare garantie iPhone - Orange

Buna ziua,
Se poate anula garantia unui produs (telefon mobil) pe baza unor senzori instalati in interiorul produsului, senzori care in contact cu un lichid isi schimba culoarea?
Precizez ca telefonul a fost dus la reparat si cei din service doar s-au uitat la senzori, nici macar nu au verificat din ce cauza telefonul nu mai functioneaza. Sunt destul de suparat avand in vedere ca nu este un produs tocmai ieftin si cand stiu ca telefonul nu a luat contact cu apa.

Doresc sa merg sa fac sesizare la ANPC si daca nu ma ajuta, am sanse de castig in caz ca ii dau in judecata atat timp ca stiu ca produsul nu s-a defectat din vina mea?

Multumesc


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:54, 5 Mai 2010
La ce interval de la achizitie s-a constat defectiunea?
Sesizati oficial OPC local,cat si reprezentantul national al producatorului telefonului
Au trecut 8 luni.
Reprezentantul national este chiar Orange. Avand in vedere ca sunt sanse ca OPC sa nu ma ajute si este posibil sa ajung la proces, cum o sa reusesc sa dovedesc care este defectul (expertiza tehnica) cand nici macar reprezentantul national al telefonului nu poate sa repare niciun telefon iPhone, pot decat sa-l inlocuiasca?

Multumesc
Inlocuirea se poate realiza strict in limitele prevazute de producator si numai in situatia in care unitatea service isi asuma responsabilitatea sa consemneze imposibilitatea remedierii defectiunii
Sesizati oficial OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie masina de spalat dida5801 dida5801 Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in urmatorul caz: - sunt persoana juridica si am cumparat o masina de spalat rufe pentru folosirea ei in cadrul ... (vezi toată discuția)
Garantie produs dakoo dakoo Am achizitionat acum mai putin de 6 luni un laptop de la un magazin Altex. La mai putin de 6 luni acesta s-a defectat. Am fost la ei, si am intrebat, teoretic, ... (vezi toată discuția)
Telefon cumparat...defect incepatorul12 incepatorul12 Salutare, Am si eu un prieten ce are o problema dar nu mai are acces la internet. Mai jos gasiti sesizarea lui pe care a facut-o la opc. Credeti ca are vreo ... (vezi toată discuția)