avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Va rog sa-mi spuneti daca se poate beneficia de indemnizatie CIC in cazul in care in cele 12 luni inainte de nasterea copilului s-a lucrat cu contract part-time 4 h/zi.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 14:31, 9 Iulie 2009
Da, veti beneficia de indemnizatie crestere copil, indiferent de numarul orelor lucrate. Legea nu distinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gab. gab. sunt angajat din 07.03.2009, sotia naste in jur de 05.02.2010. dupa lege martie2009 e considerata luna intreaga(am mai mult de jumatate lucrata) iar ... (vezi toată discuția)
Lege mamici in cic iza_corbu iza_corbu Buna ziua, Va rog ,in masura in care se poate, sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: Am un copil de 1 an si 1 luna, am lucrat pana cu 7 zile inainte ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? daridannah daridannah buna ziua ,daca am doar 10 luni si jumatate (adica imi lipseste jumatate din ianuarie si luna februarie) pt a beneficia de indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)