avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept munca

Buna ziua. Dupa incetarea platii indemnizatiei de somaj, in conditiile Legii nr. 76/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, persoana concediata in cazul in care se angajeaza , beneficiaza in continuare de acel venit de completare in functie de vechime pe perioada stabilita de lege?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 28 Iulie 2015
Numai daca este vorba despre o concediere din cadrul unor societati nationale, regii autonome, companii nationale si societati comerciale cu capital majoritar de stat, institute nationale de cercetare-dezvoltare, precum si al societatilor comerciale si regiilor autonome subordonate autoritatilor administratiei publice locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 36 criss1967 criss1967 Stiti cand se discuta in sedinta de guvern OUG 36 pentru celelalte societati comerciale care intra in faliment(disponibilizari)? (vezi toată discuția)
Valabilitate oug 36 / 2013 pentru societatile comerciale in insolventa/faliment svictor svictor Va rog sa precizati daca prevederile OUG 36 / 2013 referitoare la salariile compensatorii si venitul de completare sunt valabile si pentru soc.comerciale de ... (vezi toată discuția)
Beneficiar oug 36/2014 piatravasile piatravasile Buna seara. Vreau sa stiu daca sunt concediat colectiv in perioada celor 90 zile de la data Hotararii de Guvern care a fost data in 04.07.2014 si se aplica ... (vezi toată discuția)