avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... constructie neautorizata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

constructie neautorizata

buna ziua, as dori sa stiu cum se poate impiedica majorarea unei cladiri de la inalitimea p+ 2e la p+ 4e . mentionez ca s-a facut o dezbatere publica , iar propietarii de pe strada unde se afla constructia in discutie nu sunt de acord. de asemenea, desi rezultatul dezbaterii publice nu a fost dat acestia au inceput ridicarea constructiei. stiu ca se depune o cerere la primarie cu opiniile celorlalti propietari. ce altceva mai pot face ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:39, 29 Iulie 2015
Buna ziua,

autorizatia de constructie pentru cate etaje a fost data?
Daca a fost data pentru P+2E, cum se efectueaza in prezent lucrarea la P+4E? S-a emis de catre primarie o noua autorizatie pentru suprainaltare?

Este important de cunoscut ce autorizatie detine constructorul, pentru a se sti ce cai juridice trebuie urmate.
detine pt P+ 2e , pt p+4e nu a fost emisa . s-a initiat un puz pt consultare , iar raspunsul ar trebui dat la 10 august. se observa insa ca deja au initiat marirea constructiei . se poate depune o sesizare undeva? ce ar trebui sa scriu in ea?
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
cetatean94, utilizator
Puteti depune o sesizare la Inspectoratul de Stat in Constructii.
În instanță ORDONANȚĂ PREȘEDINȚIALĂ pentru sistare lucrări .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condomeniul, partile comune si cartea tehnica intr-un complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Suntem o Asociatie de propietari infiintata in febr 2013 pt gestionarea unui Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E, ultimul et fiind mansarda); un bloc ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate solicita oprirea modificarii puz-ului? maria_carmen maria_carmen In perioada 2008 – 2013 s-au construit, pe zona Complexului Rezidential unde locuiesc, 7 case si 4 blocuri. Autorizatiile de construie pt case sunt P + 2E ... (vezi toată discuția)
Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)