avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care ar fi "alta persoana imputernicita, potrivit ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care ar fi "alta persoana imputernicita, potrivit legii, sa intocmeasca bilant contabil"?

Buna ziua tuturor,
am o nelamurire cu privire la termenul "alta persoana imputernicita, potrivit legii" sa intocmeasca bilant contabil si anume: care ar fi aceste persoane, in legea contabilitatii nu am gasit scris explicit care ar putea fi acestea. Mentionez ca am un srl fara activitate din 2007 pt care trebuie sa depun bilant semestrial.As putea intocmi eu bilantul daca am studii de specialitate dar nu practic meseria de contabil?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 07:23, 6 August 2009
alte persoane imputernicite potrivit legii reprezinta:
-persoanele care au o facultate cu profil economic si au contract individual de munca cu societatea respectiva. (economistul)
SALOMIA MARIA MADALINA a scris:

-persoanele care au o facultate cu profil economic si au contract individual de munca cu societatea respectiva. (economistul)

Multumesc ! Astept si alte opinii.
nina_2005ro a scris:

SALOMIA MARIA MADALINA a scris:

Multumesc ! Astept si alte opinii.

Aociatul care are studii ec si nu este angajat al societatii pe functia de contabil. Eu am avut un astfel de caz.
Dar administratorul societatii, cu studii economice, poate semna si la intocmit si la administrator?!Vreau opinii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Cine poate tine contabilitatea intr-un srl? Marius_Ang Marius_Ang Cine poate tine contabilitatea intr-un SRL? Care este minimul de studii cerut? (Intreb pentru ca am auzit de la cineva ce face studii economice ca doar ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu contabil? lupascumihaela lupascumihaela la un srl este obligatoriu sa ai contabil cu studii superiare angajat? asociatul unic sau administratorul nu are dreptul sa-si tina evidenta contabila la ... (vezi toată discuția)