avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezervare catedra
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezervare catedra

va rog să îmi spuneti daca un cadru didactic titular, se află în pensie invalididate grad.II,cu revizuire peste un an, se pastreaza postul sau nu

multumesc
Cel mai recent răspuns: lilidora , utilizator 15:14, 28 Iulie 2015
Nu i se rezerva postul intr-o astfel de situatie.
multumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata pentru un titular in invatamant JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic cu peste 30 ani vechime, profesor titular care a lucrat continuu de la angajare (1987) pana acum, in ce conditii isi poate lua un CFP ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate in invatamant - pensionare gradul iii de invaliditat gheorghe1800 gheorghe1800 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care pe cai normale (cereri la inspectorat si minister) se pare ca nu-i gasesc raspuns. Mama este profesoara ... (vezi toată discuția)
Care ar fi riscurile asociate concediului fara plata?? adria_bd adria_bd Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, cu o vechime de 5 ani in invatamant si definitivat. As dori sa-mi spuneti care ar putea fi riscurile la care ma ... (vezi toată discuția)