avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere masina de transport marfa -- ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere masina de transport marfa -- nul?

Buna ziua,

Se da o societate de transporturi rutiere care are 2 asociati cu parti egale .Ambii sunt si administratori conform actului constitutiv.
Daca unul dintre ei face un contract de inchiriere a unei masini care apartine firmei cu o alta societate , este valabil acel contract?
Intreb asta in ideea ca doar unul dintre asociati a semnat acel contract , fara a avea acordul scris celui de al doilea asociat.
Care este procedura de urmat pentru a anula acel contract?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mif001 , utilizator 10:44, 6 August 2015
daca am postat in sectiunea gresita , rog un moderator sa mute mesajul initial la locul potrivit.
Va multumesc.
rog un moderator(daca exista pe aceasta arie) sa stearga complet subiectul .Probabil ca nu este interesant subiectul si de aceea nu raspunde nimeni.
Va multumesc anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea unui subiect din forum simonarotariu simonarotariu Adineauri am postat un subiect pe forum,dar, din greseala,l-am pus la o incadrare gresita. As vrea sa il sterg sau sa il mut la alta incadrare. Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)