avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract

Contractul, procura sau imputernicire este valabila fara datele de identificare a partilor?
Este sufficient numai numele si prenumele?

Alte discuții în legătură

Model contract de inchiriere incheiat de o persoana care are procura in acest sens CristinaC1981 CristinaC1981 Buna ziua, In cazul in care am imputernicire sa inchei un contract de inchiriere, contractul se va face in numele proprietarului si eu semnez in calitate de ... (vezi toată discuția)
Procura serbandenis51 serbandenis51 buna seara. am absolvit o facultate si doresc sa-mi ridic diploma de la sediul central care se afla in bucuresti. as vrea sa fac o procura unui amic care ... (vezi toată discuția)
Imputernicire in spania pentru a scoate bani in romania raptile raptile Buna seara. Se poate face imputernicire din partea lui maicamea ptr mine ( 25 de ani) pentru a scoate bani dintr-un cont la BRD? sau sa se lichideze ... (vezi toată discuția)