avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea unui proces/ Vizita in inchisoare.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea unui proces/ Vizita in inchisoare.

Buna ziua!

Prietenul meu a fost arestat preventiv la sfarsitul lunii precedente si retinut la sediul politiei. In decurs de doua saptamani a avut mai multe infatisari la tribunal cat si la Curtea de Apel Bucuresti si mai apoi condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare, regim inchis, pt complicitate si marturie mincinoasa.
Cand am vorbit ultima data, m-a sunat si mi-a spus decizia si ca ma va suna imediat cum poate dupa ce va fi mutat. Au trecut doua saptamani si nu s-a intamplat asta.

Procesul s-a terminat prea repede? Nu inteleg cum a fost condamnat in doua saptamani si mutat la penitenciar .. Este posibil ca eu sa il sun/vizitez in conditiile in care nu suntem rude (suntem impreuna de ~2 ani). El nu a avut posibilitatea sa ma sune? (ma gandesc si la faptul ca a renuntat la mine avand in vedere durata perioadei de detentie)

Daca ii voi trimite o scrisoare la penitenciar, o poate refuza si va ajunge din nou la mine?!
Va multumesc anticipat, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Osha , utilizator 13:41, 29 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pt raspuns.
Am asteptat sa ma sune pt ca asa mi-a spus ca va face. E posibil sa nu fi avut cum?
In orice caz, voi suna la penitenciar si voi vedea ce pot rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru 29 de zile kta16 kta16 Buna ziua! Daca cineva este arestat 29 de zile pentru talharie, dupa aceste zile ar putea iesi, sau va ramane in continuare inchis. Din cate am inteles este ... (vezi toată discuția)
Cum aflu unde este arestata o persoana? amasor amasor am nr.de mandat de arestare si de cine este emis.Cum as putea sa aflu in ce penitenciar este inchisa o persoana? :stunned: (vezi toată discuția)