avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sediu firma-apartament proprietate personala
Discuție deschisă în Executare silită

Sediu firma-apartament proprietate personala

buna ziua,
sediul firmei este in apartamentul(proprietate personala) al unuia dintre cei doi asociati, mai exact prin contract de comodat pe 5 ani. In acest caz, apartamentul ar putea fi "in pericol" de executare silita, daca firma ar intampina probleme financiare?

Alte discuții în legătură

Probleme sediu social - executare silita? Selenus Selenus Salutari la toata lumea. Am si eu o mica problema: acum cativa ani sotia mea si cu fratele meu erau coproprietari pe un apartament. Fratele sotiei a facut un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)
Executare silita dorcriss dorcriss Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti ce probleme pot sa intampin in situatia urmatoare: fratele meu care este rezident in strainatate a infiintat o firma in 2008 ... (vezi toată discuția)