avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap

Buna seara.spuneti-mi va rog in ce conditii pot obtine un certificat de handicap in conditiile in care eu sunt o persoana diabetica,dependenta de insulina.mentionez ca datorita unui divort si partaj am fost nevoita sa mai am un job part-time.jobul full are un program de tura,12 cu 24 ,12 cu 48 ,iar cel part-time este de 20h pe saptamana,in timpul liber .Ce implica faptul de a scoate un asemenea certificat in aceste conditii.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:15, 29 Iulie 2015
Puteti solicita control de specialitate la comisia medicala de expertiza persoane cu handicap,care va analiza documentele dvs medicale,va evalua starea dvs actuala de sanatate si in final se va pronunta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 job full time de 12 cu 24 si 12 cu 48 + job part time Cosmin adrian neamtu Cosmin adrian neamtu Buna seara...Am un job full time ce se incadreaza astfel (12 ore cu 24 si 12 cu 48) si mai am un job part time de 4 ore iar acum cei de la part time vor saa ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - diabet gabrielsavu gabrielsavu Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)