avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii 1 job full time de 12 cu 24 si 12 cu 48 + job part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

1 job full time de 12 cu 24 si 12 cu 48 + job part time

Buna seara...Am un job full time ce se incadreaza astfel (12 ore cu 24 si 12 cu 48) si mai am un job part time de 4 ore iar acum cei de la part time vor saa lucrez 5 ore in loc de 4 si sa schimbe si pe contract. Sa puna job de 5 ore in loc de 4. E legal?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Maxim ore lucrate/ zi judytha_b judytha_b Buna ziua Poate sa-mi spuna cineva unde scrie, ca un om poate sa lucreze max 12 ore pe zi? (ex.: 8ore/zi la un angajator+2ore/zi la altul +2 ore/zi). Tot ... (vezi toată discuția)
Notificare privind schimbarea locului de munca axlgothika axlgothika Buna seara. Am si eu o intrebare. Tocmai ce mi s-a aprobat un credit ipotecar, si citind contractul inainte sa-l semnez am observat acolo ca sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)