avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare privind schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare privind schimbarea locului de munca

Buna seara. Am si eu o intrebare. Tocmai ce mi s-a aprobat un credit ipotecar, si citind contractul inainte sa-l semnez am observat acolo ca sunt obligat sa notific banca cu documente justificative schimbarea locului de munca (caci aspectul asta ma intereseaza) in maxim 5 zile de la producerea schimbarii. Chestia e ca am avut doua joburi in acelasi timp si abia acum am trecut la al doilea job full time si mi-am luat concediu fara plata de la primul. Practic, eu lucram ca job principal intr-o parte si part time la al doilea job care acum a devenit principalul job si celalalt e suspendat. Credeti ca ar exista probleme daca duc saptamanile urmatoare contractul de munca de la jobul principa de acum? Mentionez ca salariul nu e mai mic.
Un detaliu important: este vorba de Prima Casa si creditul s-a facut cu documente de la primul job (suspendat de la jumatatea lunii curente). De la inceputul lunii am trecut full time la jobul actual.
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 22:03, 26 Septembrie 2012
Bancile se supun respectarii unor norme speciale in ceea ce priveste cunoasterea clientului, de aceea este necesar ca dumneavoastra sa notificati acesteia schimbarea locului de munca si orice alte informatii v-ati angajat prin contractul de credit sa le oferiti. Este o dovada de buna credinta si de buna colaborare dintre imprumutat si imprumutator. Nu cred ca este o problema daca ati depasit termenul respectiv, important este sa va dovediti buna credinta.
care este sanctiunea nedepunerii la timp a instiintarii cu privirea la schimbarea locului de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor! de curand m-am mutat in norvegia cu locul de munca ... Andreea9806 Andreea9806 Buna tuturor! De curand m-am mutat in Norvegia cu locul de munca full time. Precizez ca in Romania am am avut 2 joburi, unul full time si unul part time. Part ... (vezi toată discuția)