avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatie telemunca 2 joburi full time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatie telemunca 2 joburi full time

Legislatie telemunca 2 joburi full time
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:13, 2 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dați detalii sau, dacă vă e greu, încercați pe chatGPT. N-are pretenții în privința exprimării.
Buna ziua

Codul Muncii - legea 53/2003
Telemunca - legea 81/2018

Articolul 35 - Codul Muncii
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiți sau la același angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

Deci puteti avea 2 sau mai multe job-uri simultane atat timp cat programul de munca nu se suprapune. Nu conteaza daca sunt part-time sau full-time. Dar realist vorbind, 2 joburi full time in acelasi timp sunt o situatie putin probabila, ca sa nu zic aproape imposibila din cauza conditiei de nesuprapunere a programului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor! de curand m-am mutat in norvegia cu locul de munca ... Andreea9806 Andreea9806 Buna tuturor! De curand m-am mutat in Norvegia cu locul de munca full time. Precizez ca in Romania am am avut 2 joburi, unul full time si unul part time. Part ... (vezi toată discuția)
Loc de munca part time Felix S Felix S Loc de munca part time si posibilitate conflict. In cazul in care sunt angajat 8 ore la o companie si doresc sa ma angajez la compania care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este permis sa prestezi un job full-time (8 ore) simultan ... iuliaf10 iuliaf10 Buna ziua! Este permis sa prestezi un job full-time (8 ore) simultan cu alt job part-time (2 sau 4 ore) la angajatori diferiti? (vezi toată discuția)