avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Este permis sa prestezi un job full-time (8 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Este permis sa prestezi un job full-time (8 ore) simultan ...

Buna ziua! Este permis sa prestezi un job full-time (8 ore) simultan cu alt job part-time (2 sau 4 ore) la angajatori diferiti?
Cel mai recent răspuns: iuliaf10 , utilizator 18:42, 28 Martie 2022
Da.
Art. 35. Codul muncii
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
magiccom, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns! Vazusem pe un site ca nu mai este permis si trebuie obligatoriu sa ai pana la 46 de ore lucrate pe saptamana. Multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate cim poate avea un salariat student97 student97 Buna ziua, As avea o intrebare. Daca salariatul X lucreaza cu CIM full time ( 8 ore) la firma A, poate inchide un alt CIM cu firma B tot full time 8 ore? Nu ... (vezi toată discuția)
Contract full plus contract part time legal? AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua, În situația în care am un serviciu full time, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, legal am voie un alt contract de 2 ore pe zi, 5 zile pe ... (vezi toată discuția)
Ne permite legislatia sa angajam o persoana full-time intr-o ... carmen.manole carmen.manole Ne permite legislatia sa angajam o persoana full-time intr-o companie, cand acea persoana are deja job full time intr-o alta companie? Va multumesc. (vezi toată discuția)