avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

am un srl pe care nu mai lucrez din 2010 restantele catre buget le-am platit dar am ramas cu penalizarile care bineinteles au crescut de 1000 de ori adica am acum 23000 de lei .intre timp am inchis firma temporar ,dar suma asta pt mine care nu lucez este fabuloasa .vreau sa stiu in conditiile in care nu am pe firma nimic de valoare ce se executa silit in cazul acesta . va multumesc pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Aplicare legea 175/2010 despre datornicii la intretinere iapost iapost Buna ziua, sunt cenzor la o asociatie de proprietari care are urmatoarea problema: + avem un datornic care a ajuns acum in decembrie 2010 la fabuloasa suma ... (vezi toată discuția)
Utilitatea cererii de esalonare la plata a datoriilor catre anaf kostik kostik am o firma care datora la ANAF in luna a XI -a din 2012 suma de 37901 lei din care 23485 lei debite si 14416 dobanzi + penalitati de intarziere. Firma este una ... (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat - executare silita DOMNICAbadea DOMNICAbadea Am un srl din 1999 si aveam o datorie de plata de 3ooolei care s-au transformat in 22ooolei .de 5 ani nu mai avem activitate pe firma si am muncit pina acum in ... (vezi toată discuția)