avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lnselatorie de la firma de webdesign
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lnselatorie de la firma de webdesign

Buna ziua,

Sunt persoana fizica si am incheiat un contract cu o feirma de webdesign pentru realizarea unui website. Dupa ce am achitat suma prevazuta in contract, aceasta firma a inceput sa incalce fiecare prevedere din contract. In final in loc sa primesc siteul despre care discutasem primesc un site, replica aproape 1:1 a unei teme de prezenatre.
Dupa ce am achitat facturile proforme, acestia nu mi-au transmis facturile fiscale. Ideea e ca siteul nu respecta nici contractul nici ceea ce am convenit pe mail. Intreaga discutie purtata cu ei se poate dovedi pe mail.
Administratorul firmei refuza sa rapunda la mail si la telefon. I-am informat ca voi face reclamatie la ANPC.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:49, 31 Iulie 2015
Formulati o sesizare la Anpc anexand actele doveditoare contract,facturi etc.Daca raspunsul primit nu va satisface consultati un av pt a vedea ce variante legale aveti.
Am facut astazi plangere la ANPC. Ce sanse credeti ca am sa mi se rezolve plangerea?

[Va rog sa nu mai faceti astfel de generalizari, multumesc]
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2015
Ares-3, moderator
Sunteti persoana fizica autorizata, adica PFA?
Intreb asta pentru ca ati scris

Dupa ce am achitat facturile proforme, acestia nu mi-au transmis facturile fiscale.

Nu ca n-ati putea fi client persoana fizica daca solicitati factura fiscala, insa daca sunteti PFA ANPC nu va da curs reclamatiei.

Si chiar daca sunteti persoana fizica nu stiu daca pot decide cei de la ANPC ca nu si-au respectat obligatiile asumate si v-au livrat o porcarie, dat fiind obiectul contractului. Ce ati scris la pretentii?
Sunt persoana fizica si atat. Am vrut sa lansez un site gratuit de anunturi.1 Ei s-au angajat ca imi fac un site unic si site-ul este o copie. 2. Site-ul nu are facilitatile stabilite si achizitionate prin contract 3. Siteul nu functioneaza.

Chiar nu este de competenta ANPC faptul ca mi s-a livrat un prodis total diferit fata de ceea ce stabilisem prin contract?
Ba da, puteti reclama ca ati comandat ceva si ati primit altceva. Ma intrebam doar daca puteti dovedi asta usor, nu am idee daca cel care va analiza reclamatia dvs. are competenta sa stabileasca asta. Este foarte important ce ati atasat la reclamatie, cum dovediti ca una ati cerut si alta ati primit. Poate aveti noroc si e clar / descriptiv contractul.
Ati scris adresa site-ului, ca sa-i poata verifica functionalitatea? Si ce ati cerut in reclamatie, banii inapoi?

As zice sa asteptati raspunsul lor si, daca nu sunteti multumit, reveniti pe forum ca asa discutam oarecum degeaba. Ati trimis deja reclamatia.
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2015
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online care livreaza din bulgaria EuOana EuOana Buna ziua, Am facut recent o comanda pe un site din Bulgaria.Dupa primirea acesteia am solicitat returnarea a 2 din 3 produse comandate, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. am o problema cu un service auto, am reparat la ei ... Andreea_georgiana Andreea_georgiana Buna ziua.. Am o problema cu un service auto, am reparat la ei anumite piese, si după reparatie am probleme tot cu aceeași piese(piesa fiind cumparata tot ... (vezi toată discuția)