avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonificatie salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonificatie salariala

cu ocazia iesirii la pensie....voi primi o suma bonus pe langa salariu.....as dorii sa stiu acea suma intra la calculul pensie alimentare(.*platesc pensie alimentara)....si daca nu .ce lege sa invoc la intreprindere?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 31 Iulie 2015
Pensia alimentara a fost deja stabilita de catre instanta de judecata sau urmeaza a se stabili?
da,platesc de cativa ani......
In opinia mea, acele compensatii nu vor intra in calculul pensiei alimentare.
va multumesc dar nu pot sa invoc doar opinia dv...ce baza legala pot sa aduc in discutiile cu intreprinderea....pt ca ei nu stau sa calculeze ce e bonificatie..ei ma taxeaza pe salariul brut,privind pensia alimentara////si cum bonificatia se introduce in salariul brut.....
In hotararea judecatoreasca, pensia de intretinere este stabilita in procent sau in suma fixa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri luate in calcul la calcularea pensiei alimentare georgel2 georgel2 Buna ziua In urma divortului,prin sentinta s-a stabilit pensia alimentara la un procent de 25%.Firma la care lucrez in prezent acorda prime la diverse ocazii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil, bonusuri Minami Minami Buna ziua, doresc sa stiu daca bonusul anual (suma variaza anual) se ia in calculul stabilirii pensiei pentru copil in cazul divortului (minor 5 ani) sau daca ... (vezi toată discuția)