avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli de delegare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli de delegare

HG 1860/2006 reglementeaza cheltuielile de delegare pentru personalul institutiilor publice. Astfel ca si diurnal diurna pentru anul 2015 17 lei pe zi.
iar pentru cazare fara document justificativ 45 (sau 47 )lei pentru o noapte.
Pentru sectorul privat se poate deconta ca si diurna 2,5 x17 lei.
Intrebare : pentru sectorul privat se poate deconta cazarea fara document justificativ ?
( Stiu ca este un conflict cu legea contabilitatii care nu recunoaste cheltuieli fara un un document justificativ. Dar acest conflict nu este si in cazul institutiilor publice ? . Intrebarea mea ramane cea privind decontarea de sume pentru cazare fara document justificativ in sectorul privat )

Alte discuții în legătură

Acordare diurna salariat detasat la 80 km distanta frank09 frank09 Buna ziua Cum trebuie procedat pentru a putea acorda unui salariat diurna daca este detasat la o distanta de 80 km fata de sediul firmei?Ce suma pot sa ii ... (vezi toată discuția)
Hg 1860/2006 AnamariaC1 AnamariaC1 Buna. Imi spuneti va rog care este suma decontata pentru cazare, in 2017, in cazul cazarii la o persoana fizica fara document justificativ (doar declaratie pe ... (vezi toată discuția)
indemnizație de delegare și alocație de cazare pentru sectorul privat începând cu 01.01.2019. mulțumesc. IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Va rog sa-mi spuneți (și baza legala) care este valoarea indemnizației de delegare și alocației de cazare pentru sectorul privat începând cu 01.01.2019, ... (vezi toată discuția)