avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte notariale vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte notariale vanzare teren

buna ziua
am si eu o intrebare,cumnata mea are un teren in com ogrezeni giurgiu,a facut cadastru si intabularea,apoi la dezmembrat in 2 loturi si unul vrea sa ni l de a noua.ce trebuie sa facem ca sa ne faca act de vanzare cumparare,ce acte trebuiesc pt acest lucru?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:13, 30 Iulie 2015
Contract vanzare-cumparare la notariat,extras carte funciara ptr.informare,plata taxelor notariale si plata impozitului ptr,transferul dreptului de proprietate se achita de vanzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Contract final vanzare cumparare teren drgaby drgaby Buna ziua, Am achizitionat in rate un lot de teren extravilan (faneata) in afara localitatii de domiciliu. Acest lot face parte dintr-un teren partitionat in ... (vezi toată discuția)
S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)