avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Competenta teritoriala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Competenta teritoriala

am o sentinta civila din 1966 si am constatat o eroare materiala in sensul ca a fost redactat gresit numele paratului al carui mostenitor sunt eu. as vrea sa fac o indreptare eroare materiala dar nu stiu catre cine sa ma indrept avand in vedere ca a fost data de TRIBUNALUL POPULAR AL RAIONULUI 1 MAI.
Catre ce judecatorie trebuie sa merg? sau trebuie la tribunal?
in ce temei?
multumesc anticipat pt raspunsuri
~ Conținut șters la cerere ~
In ce temei de drept mi-ati indicat Judecatoria sector 2?

multumesc pentru raspuns
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)
Incheiere nerecurata sphinx sphinx o judecatorie da o sentinta civila prin care se constata nulitatea relativa a unui contract de vanzare-cumparare. paratii fac recurs in termen legal. tot ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca irevocabila, indreptare eroare materiala alex1325 alex1325 Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in proces cu asociatia de locatari.La dosarul cauzei exista o expertiza tehnica mobiliara cu adresa corecta a ... (vezi toată discuția)