avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa pe ambalaje
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa pe ambalaje

Am o mare dilema.Am fost la curs "responsabil de mediu" si ne-au invatat acolo ca taxa se plateste la ambalajul in care ne vindem produsele, indiferent ce sunt acestea.Acum aflu ca nu este asa. Va rog sa ma lamuriti
Un producator de pungi, folie, sacose ,saci,etc..Ce plateste la mediu?Taxa pe ambalajul in care isi vinde produsele? sau taxa pe toate produsele? In afara de cecotaxa se mai plateste si taxa de 2 lei/kg?Am
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:29, 4 August 2015
ORDIN Nr. 192 din 20 februarie 2014privind modificarea Ordinului ministrului mediului şi gospodăririi apelor nr.578/2006 pentru aprobarea Metodologiei de calcul al contribuţiilor şi taxelor datorate la Fondul pentru mediu
[ link extern ]
art.21,22

Citiți aceste topicuri:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
și acest articol:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu consul_costi consul_costi Am si eu o intrebare: Conform ORDIN-lui nr. 149 din 18 februarie 2019 privind modificarea şi completarea anexei la Ordinul ministrului mediului şi ... (vezi toată discuția)
Taxa pe ambalaje de desfacere hipland hipland Buna, importam pung pentru panificatii. Desfacere, ambalare paine, crornuri a.m.d. Cum se calcueaza \"ecotaxa\"? Se plateste ecotaxa?#-o (vezi toată discuția)
Taxa pe ambalaje deseuri din legea 249/2015 ageri ageri Firma in care imi desfasor activitatea este producatoare de ambalaje din plastic (saci, pungi, folii, etc.). Livrez unei curatatorii de imbracaminte saci, ce ... (vezi toată discuția)