avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe microintreprindere/venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe microintreprindere/venit

Buna ziua,
Am o situatie cu o factura de vanzare intocmita de un angajat cu contabila clientului la care am facut factura, factura continand urmatoarele pozitii:
1. cotravaloare transport ex 5000 lei+tva
2. compensare motorina conf. ctr ex. -2000 lei+tva,
Total factura: 3000 lei+tva.
Mentionez ca, compensarea cu motorina vine dintr-un card pe numele clientului, dar motorina e folosita de mine.
Eu fiind microintreprindere la cat aplic cota de 3%, la 5000lei, sau la 3000 lei???
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: JUNC LAURA ADRIANA , Contabil 12:25, 29 Septembrie 2015
5000 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrari prestari servicii intracomunitare dragalina2006 dragalina2006 situatia mea este in felul urmator: am contract cu o firma de transport din Danemarca.prestez servicii de transport UE.aceasta plateste serviciul meu pt. ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila lavih lavih va rog frumos,ma puteti ajuta cu inregistrarea in contabilitate prin formule contabile a urmatoarelor operatii: 1.Se dau in consum materii prime in valoare de ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)