avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii Drepturi de autor.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii Drepturi de autor.

Buna ziua. Am colaborat cu o firma (project based) in vederea realizarii unor elemente de grafica publicitara si as avea nevoie de un exemplu de contract pentru a fi remunerat. Tin sa mentionez ca nu am PFA. Exista vre-un tip de contract intre o persoana fizica si o firma pe drepturi de autor? Cum m-ati sfatui sa abordez problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 1 August 2015
Model de Contract de cesiune drepturi de autor
[ link extern ]

[ link extern ]

Vedeti si acest articol
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor / contract de colaborare alexandra25 alexandra25 Am realizat pentru un supermarket cateva elemente de grafica. Serviciile mi-au fost platite doar o parte si nu s-a incheiat nici un fel de contract de ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii / contract drepturi de autor? Grig23 Grig23 Buna ziua, Doresc sa initiez o colaborare pe persoana fizica cu o persoana juridica careia urmeaza sa ii prestez servicii de grafica publicitara, web ... (vezi toată discuția)
Desenele ºi modelele industriale LuizaClaudia LuizaClaudia Avem urmatoarea situatie: O persoana fizica, ce nu are licenta de designer de la o facultate de profil si nu are studiile in curs de desfasurare, doreste sa ... (vezi toată discuția)