avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24

buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
am facut o solicitare la OCPI pentru eliberarea unui duplicat pentru titlu de proprietate eu fiind unul din mostenitori dar nu am fost trecuta in titlu iar toti ceilalti sunt decedati iar cat despre mostenitori nu se mai stie nimic si mi s-a spus ca imi trebuie: 1. anexa 24 in vederea succesiunii(dar eu nu doresc nici o succesiune)ea a fost facuta in 1983
2.declaratie la notariat de catre toti mostenitorii ca nu detin titlu(fratii mei sunt decedati)in afara de mine iar de mostenitorii lor nu stiu nimic iar ca sa fac dovada ca fratii mei sunt decedati cu cerificate de deces am doar un certificat din trei iar cei din primarie de la starea civila nu vor sa imi elibereze nici o copie si acum ma invart in cerc
3.anunt in monitorul oficial,partea treia(pot sa merg la monitorul din bucuresti daca toata actiunea se desfasoara in bacau? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NICKO74 , utilizator 13:10, 1 August 2015
-ANEXA 24 este SESIZAREA PENTRU DESCHIDEREA PROCEDURII SUCCESORIALE.
Monitorul Oficial funcționează pentru întreg teritoriul României. Nu există unul pentru Bacău, unul pentru Timișoara, etc.
-ANEXA 24 se eliberează de către primăria ultimului domiciliu a decedatului iar dacă există bunuri ți în alte localități se eliberează certificate fiscale
eu nu vreau sa deschid succesiune i-a fiind facuta in 1983,eu vreau un duplicat de pe titlu de proprietate,cei de la OCPI declaratii notariale de la trei frati decedati si anxa 24 dar cei din primarie nu vor daca nu am titlu de proprietate
aNEXA 24 este o dovadă că s-a făcut succesiunea și aceea v-a solicitat-o pentru emiterea duplicatului și nu pentrucă ați dori d-voastră să faceți în prezent succesiunea. Angajați un avocat dacă nu înțelegeți corect termenii. și ceeace vi se cere.
pot face cererea catre primarie online pentru anexa 24?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui alt titlul de proprietate GabrielaDumitru GabrielaDumitru Buna seara! Bunicul meu a pierdut titlul de proprietate si nu stiu ce trebuie sa fac pentru a obtine un altul. (vezi toată discuția)
Succesiune după 7 ani fără acte de proprietate DreamBig DreamBig Succesiune după 7 ani Salut, bunica mea a decedat acum aproximativ 7 ani, iar până acum părinți mei nu au putut face succesiunea, totuși eu unul ... (vezi toată discuția)