avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Schimbarea proprietarului afecteaza chiriasul?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Schimbarea proprietarului afecteaza chiriasul?

Buna ziua.
Sunt chirias si proprietarul cladiri are probleme ...respectiv cladirea unde sunt eu chirias va fi scoasa la vanzare. Noul proprietar ( daca se vinde ) ma poate da afara din cladire sau ma lasa in continuare in cladire?
Mentionez ca am contractul de inchiriere inscris in cartea funciara de multi ani si contractul inca este valabil.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:38, 31 Iulie 2015
Nu. Dacă aveți notat contractul în CF, noul proprietar va fi obligat să îl respecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul unui spatiu inchiriat vinde acel spatiu unui tert. ... sissi24 sissi24 Proprietarul unui spatiu inchiriat vinde acel spatiu unui tert. Prin contractul de inchiriere s-a obligat sa garanteze ca noul proprietar va respecta ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu contract de inchiriere in vigoare SAUNDU SAUNDU Buna ziua domnilor,vreau sa expun o situatie in care sint direct implicat si nu stiu cum trebuie actionat legal. Am inchiriat un ap.ptr.mine si familie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt chirias intr-un spatiu comercial pe care proprietarul ... MIUTU MIUTU Buna ziua, sunt chirias intr-un spatiu comercial pe care proprietarul il vinde. Avem contrat de inchiriere semnat si inregistrat la ANAF care dureaza pana in ... (vezi toată discuția)