avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar cladire, executata silit.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar cladire, executata silit.

Proprietar cladire executata silit. Ce se intampla cu chiriasi care stau acolo? Noul proprietar ai poate da afara?
Mentionez faptul ca chiriasii se sunt acolo de peste 5 ani, au platit chiria la timp, nu au fost probleme + chiria este achitata in avans mereu cu minim 2 luni.

Proprietar SC...chirias tot SC
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aleex , utilizator 16:51, 16 Martie 2015
Dacă în Cartea Funciară a imobilului este înscris contractul de închiriere, noul proprietar este obligat să îl respecte. Altfel, nu este obligat.
Este trecut pe cartea funciara. Am luat extras si e trecut. Evident ca este trecut si executarea silita, dar contractul de inchiriere este trecut de 5 ani, cu mult inainte de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat un apartament ce urmeaza sa fie executat silit me_ me_ Buna, Am inchiriat un apartament pentru 12 luni, am si achitat pentru toata perioada, iar astazi am primit in posta un avertisment de executare silita ... (vezi toată discuția)
Anularea evacuarii în cazul existentei unui contract de închiriere uibar uibar Buna seara. În 2013 am închiriat un apartament pe o perioadă de 10 ani cu plata în avans și m-am mutat cu domiciliul și cu buletinul în acest ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere asupra unei proprietati imobiliare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate afla daca asupra unui imobil exista un contract de inchiriere... si cam unde se poate verifica acest lucru? In extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)