avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Agentia de turism a schimbat hotelul pe ultima suta ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Agentia de turism a schimbat hotelul pe ultima suta de metri : ce pot sa fac?

Buna ziua.

Recent am fost intr-o vacanta in Grecia. Am achizitionat biletele cu aproximativ o luna inainte, printr-o agentie renumita. Hotelul trebuia sa fie unul de 4 stele intr-o statiune frumoasa din estul insulei. Odata ce am aterizat in Grecia ni s-a comunicat ca hotelul de 4 stele la care am fost cazati este plin, nu mai au camere si ca vom fi cazati la un hotel de 5 stele. Odata ajunsi acolo am constatat ca hotelul este tot de 4 stele nu de 5 cum ni s-a spus iar servicile oferite de acesta nu s-au ridicat asteptarile noastre si a mai multor romani care au fost cazati la fel ca noi. Detin poze cu mizeria de la hotel si cu lipsa de mancare chiar daca era all inclusive. Ce as putea sa fac ?

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Calcul taxa hoteliera danutza-ali danutza-ali am fost cazata la doua hoteluri diferite din cadrul aceleasi localitati si cu toate ca pretul afisat la receptie era acelasi respectiv 300 lei/noapte cu mic ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)