avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariu incadrare contabil sef institutie publica de ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariu incadrare contabil sef institutie publica de cultura

va rog sa-mi spuneti cum stabilesc salariu de incadrare pentru contabil sef gr.II cu studii superioare economice, vechime 26 de ani in munca pentru institutie de cultura ?

Alte discuții în legătură

Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Incadradrea prin concurs pe un post de secretar sef de scoala victoria_64 victoria_64 Am fost admisa la concursul de ocupare a unui post de secretar sef la o scoala cu 1100 elevi și peste 100 angajati. Secretara care a plecat a avut ... (vezi toată discuția)