avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... bursa master
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

bursa master

Buna ziua,as dori sa stiu si eu in ce conditii pot beneficia de bursa masterala aproape cat un salariu de care nu am beneficiat,am urmat un master de filosofie contemporana la univ din craiova,l am terminat anul acesta ,dar mi am lasat sustinerea disertatiei pentru a doua sesiune,deci pot lua aceasta bursa?cred ca masterul este unul didactic,multumesc,corina tonita

Alte discuții în legătură

Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas cu alte venituri rdinamix rdinamix Buna! am mai intrebat diverse persoane insa raspunsurile difera de la om la om! Eu sunt student orfan de ambii parinti si primesc o pensie in urma acestora si ... (vezi toată discuția)