avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exploatare subsol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exploatare subsol

in zona mea se exploateaza fara nici un fel de autorizatii pamant din subsol pentru confectionare cahle de teracota. Pamantul de exploateaza de pe un teren posedat in devalmasie de cetateni. Pe tot acest teren s-au creat gauri imense si numeroase creand pericol. Va rog sa-mi comunicati daca exploatarea acestuia este legala si ce reglementari sunt in acest sens.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Crearea unui drum de exploatare, fara aprobari este infractiune? bukinst bukinst O societate comerciala care exploateaza o balastiera a creat un drum ( 600 m.)de exploatare PIETRUIT cu prundis scotand din circuitul agricol circa 20 ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie starfire starfire Buna ziua, Deranjez si eu cu o intrebare: - Un prieten X a cumparat de la o persoana Y o bucata de hectar de padure de fag pt. foc, insa dupa un timp a ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal adrian10 adrian10 Buna ziua Am parcat masina pe un teren (pamant neamenajat) pe care parcheaza toate masinile din zona.Politia rutiera mi-a dat avertisment dar a dispus ... (vezi toată discuția)