avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil

Buna ziua.
Intrebarea mea este ca pot fi executat din imobil in care stau cu drept de abilitate viagera.
Imobilul estepe numele fiului meu vitreg cu contract de vanzare cumparare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hevesiiosif , utilizator 09:55, 5 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.
Nu de asta este vorba.
In 2007 am fost girant la un credit de nevoi personale,si acum mi s-a poprit din pensie pentru ca ratele nu au fost platite de mai multi ani.
Intrebarea este ca executorul poate sa ia masuri contra mea,in afara de poprire,eu neavand nimic pe nume decat dreptul de abilitate viagera.
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns,dar in multe articole am citit ca dreptul de uzufruct viager a fost scos la licitatie,de aceea am intrebat de abilitate viagera pentru ca am citit ca nu poate fi atins de executor,fiind diferit de uzufructul viager daca sunt corecte aceste informatii,va rog sa ma lamuriti si in aceasta speta.
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)
Habitatie viagera perianucostel perianucostel Buna ziua. Va retin atentia cu o speta. Sotii, proprietari ai unui apartament, divorteaza. Dupa divort si separarea in fapt, apartamentul este vandut ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca elenaelena65 elenaelena65 Buna ziua, Sunt girant pt fiul meu pt un credit de nevoi personale. pt rata rata neplatita la termen banca mi-a pus poprire pe 30% din pensie. Am primit ... (vezi toată discuția)