avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mutare dosar plangere de netrimitere in judecata de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mutare dosar plangere de netrimitere in judecata de la camera preliminara la instanta de fond

Am depus o plangere penala de netrimitere in judecata, am avut primul termen la camera preliminara, a ramas in pronuntare, apoi am vazut pe portal ca se amana pronuntarea. Acum apare dosarul mutat de pe complet camera de consiliu pe complet instanta fond.
De ce nu s-a pronuntat judecatorul de la camera preliminara ( mentionez ca este acelasi de la instanta de fond).
Cel mai recent răspuns: pitic1991 , utilizator 15:46, 6 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am mai multe date, dar este posibil, marti a ramas in pronuntare, apoi a aparut amanarea initiala a pronuntarii peste o saptamana, iar ieri am vazut ca a fost mutat dosarul la instanta de fond pentru aceeasi zi pentru care a fost amanat, la acelasi judecator de la camera preliminara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2015
pitic1991, utilizator
Am avut ieri termen, din nou s-a amanat pronuntarea pentru inca o saptamana.
Este normala aceasta amanare, totusi e vorba de o plangere de netrimitere in judecata.
Mai mult de ce s-a mutat de la camera de consiliu la instanta de fond?
~ Conținut șters la cerere ~
Este deja a doua amanare de o saptamana, nu s-a pronuntat, la primul termen a ramas in pronuntare, apoi dosarul a fost mutat la instanta de fond dupa prima amanare, marti a fost pe lista instantei de fond la judecatorie, nu pe cea a camerei preliminare.
Pe Ecris este la fel inregistrat
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
pitic1991, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doasar aflat la camera preliminara czs czs Buna ziua cum este posibil ca un dosar sa fie inregistrat la judecatorie cu o anume data si pe portalul instantelor acesta apare de doua ori;prima data la ... (vezi toată discuția)
Rolul camerei preliminare oltul oltul in camera preliminara judecatorul poate sa dea o solutie de netrimitere in judecata?(daca fapta nu prezinta pericol social) sau care este rolul camerei ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara MariusDecebal MariusDecebal Judecatorul de camera preliminara in afara atribuţiilor pe care le exercită legat de legalitatea actelor si probelor are si atribuţii legate de verificarea ... (vezi toată discuția)