am cumparat o masina pe al carei talon scrie instrainat,am trecut-o la fisc pe numele meu,asigurarea este pe numele proprietarului din talon,am vreo problema in a circula cu ea daca ma opreste politia?
Ai obligatia de a trece masina si la Directia de Inmatriculari pe tine.
Altfel cand te prinde Politia iti va confisca talonul si numerele, iar singurul care va putea sa le ridice e adevaratul proprietar si crede-ma ca daca prinzi unul ca mine nu ti le-ar mai da inapoi ci te-ar sfatui sa tii masina pentru a oua gainile in ea.
Sanatate si lasati vrajeala samsarilor.
Am avut un caz de genul acesta: am vandut o masina, am scris instrainat pe talon, omul caruia i-am vandut-o a circulat bine mersi vreo cateva luni pana a fost oprit de Politie. Ma suna dupa aceea ca ma roaga sa iau talonul si numerele. L-am intrebat de ce nu a trecut masina pe el si a circulat cu ea pe numele meu pentru ca intelesul a fost altul. Omul a dat-o in balarii. Nu i-am mai dat numerele si talonul inapoi. :)
Masina vanduta!
bibitu
Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu
patrucata
buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)