avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea unui titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea unui titlu de proprietate

In timp ce ma judecam cu Comisia locala de fond funciar oras Brezoi, jud. Valcea pentru a ma pune in posesie pe un teren expropriat, o alta persoana obtine titlu de proprietate pe acest teren (in paralel cu actiune mea). Eu nu am stiut de actiunile lui (T.P.) pentru a interveni in instanta si am aflat abia cand a venit intervenient in actiunea mea contra Comisiei locale ca a reusit sa obtine T.P. cu 6 luni in urma. Instanta imi da dreptate si mie , dar si lui, deoarece are T.P. si lasa la atitudinea Primariei sa imi dea teren in alta parte decat in acel loc pe care l-am stapanit nestingherit pana in anul 2009 cand a venit acea persoana cu T.P. .Terenul pe care l-am revendicat se afla in continuarea curtii mele care mi-a mai ramas de la expropriere si de aceea am refuzat primariei de a-mi da teren in alta parte iar terenul meu sa fie dat altei persoane. De atunci am incercat sa imi obtin terenul prin instante si astazi am pierdut tot. Nici Parchetul de pe langa judecatoria Brezoi nu vrea sa ma ajute sa depistam falsurile in acte. (mi-a clasat dosarul). Au trecut mai mult de 3 ani de cand a obtinut acea persoana T.P. si ma gandesc sa merg pe alta cale de ai anula T.P. Si intrebarea mea este : SE POATE FACE ACEST LUCRU ACUM? Si daca acea taxa de timbru judiciar pentru anularea T.P. este de 9.000 RON, adica 90.000.000 lei vechi?? si inca 3.000 ron pentru alt timbru??
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:44, 2 August 2015
Puteti formula actiune in constatarea nulitatii partiale /totale a titlului de proprietate a adversarului dvs.,conform art.III din Legea nr.167/1997 si art. 63 din Legea nr.18/1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)
Contestare suma despagubire pt expropriere Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Buna ziua, Pentru a contesta suma oferita de stat pt expropiere (e cazul autostrazii Buc - Brasov), e musai sa ne adresam instantei? Eu am gasit in Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Fond funciar trbuie irinu irinu Terenul pe care il detin nu a fost niciodata al statului nu a apartinut niciodata C.A.P. in parte este mostenire de la autori mei iar restul lam cumparat cu ... (vezi toată discuția)