avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce se posteaza de pe contul meu
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce se posteaza de pe contul meu

de ce pe contul meu si cum a reusit cineva sa puna o intrebare in numele meu? va rog sa fitimai strictiin ceea ce priveste acest siteu..va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:05, 2 August 2015
Despre ce intrebare este vorba ?

Nici moderatorii si nici administratorii nu au acces la contul dvs si nici nu pot sti cine scrie in numele userului pe acest Forum.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu inchideti niciodata pagina forumului fara sa va delogati. Nu se putea posta de pe contul dvs. decat daca cineva va stie parola sau daca ati ramas logata ori, asa cum s-a scris mai sus, v-ati logat de pe un computer / terminal care nu va apartine si ati uitat sa iesiti din cont.

Schimbati-va parola si puneti una mai complexa, nu ca n-am vrea dar nu putem avea grija de contul dvs. :)
@loredana27,
De cand activati pe forum ati postat de doua ori fara acest mesaj: prima data in 2014 si a doua oara acum in augustr 2015.
Care din cele doua mesaje nu este scris de dumneavoastra?
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)