avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Urmatorul pas dupa infiintarea PFA si cat de repede ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Urmatorul pas dupa infiintarea PFA si cat de repede pot incheia un contract de prestari servicii?

Sunt noua in acest domeniu si am nevoie de o indrumare. Maine iau autoriizatia de functionare de la ORC pt PFA si as vrea sa stiu care este urmatorul pas pe care trebuie sa-l urmez.(dupa ce fac si stampila)
Cat de repede de la infiintarea PFA pot incheia un contract de prestari servicii traducere?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 3 August 2015
predusalexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: predusalexandra , utilizator 13:00, 3 August 2015
Dupa ce ati terminat si cu formalitatile de la finante puteti sa incheiati contracte si sa obtineti venituri fiscalizate. Nu va mai trebuie stampila incepand cu 23 iulie 2015 in relatia cu statul si cu alti parteneri comerciali.
Va multumec tare mult!
As mai avea o intrebare, chitantierul si facturierul le pot cumpara de la orice institutie/librarie?
Da. Incepeti numaratoarea de la 1 pentru fiecare si continuati an dupa an cat timp aveti pfa-ul. La fiecare inceput de an dati o decizie de alocare numere pentru anul in curs.
Ultima modificare: Luni, 3 August 2015
george-neagu, moderator
Multumesc mult. M-ati ajutat foarte mult cu informatiile oferite.
O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere pentru judecatorie Aura_M Aura_M Buna seara, am si eu o intrebare: detin autorizatie de traducator lb. engleza , de 4 ani, si recent am primit o citatie de la judecatoria orasului in care ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator Hannahjoy Hannahjoy Pfa- de traducator necesita o contabila? (vezi toată discuția)
Indrumari dupa infiintarea unui pfa MAX94PFA MAX94PFA Recent am infiintat un PFA doar ca m-am aruncat in ocean fara vesta de salvare sa spun asa. Am studiat administrarea afacerilor in care am invatat cum sa ... (vezi toată discuția)