avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social PFA

Buna ziua!
Doresc sa imi reziliez PFA-ul, pe motiv ca imi aduce venituri foarte mici si nu doresc sa platesc acel impozit urias pe locuinta odata cu adoptarea noului Cod Fiscal.
Intrebarea mea este, daca reziliez PFA-ul (la Reg.Com.+ANAF) sediul social (care este si locuinta mea de domiciliu) isi recapata automat calitatea de locuinta (spatiu rezidential) sau mai trebuie depuse si alte declaratii?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 16:00, 4 August 2015
Nu mai trebuie nimic. Se reziliaza cu aceasta ocazie acel contract de comodat prin care ati pus la dispozitie pentru pfa o parte din apartament cand v-ati autorizat ca pfa.
Va multumesc!
va RADIATI PFA-ul,
depuneti si la FINANTE in 15 zile de la ridicarea de la ORC a cererii de radiere
si NU UITATI sa depuneti ce mai trebuie in anul urmator pentru anul in care s a RADIAT .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa motca_n motca_n Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva info legate de inchiderea unui pfa. Am avut un pfa cu norma de venit cu sediul social in Bucuresti sect 3 si am ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)