avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incaierarea si tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incaierarea si tulburarea linistii publice

Incaierare si Tulbularea linistei publice, cum se sanctioneaza daca o fost o victima a avut 7zile certificat medico legal, iar aceasta persoana si-o retras plangere. Si unii dintre persoane sunt la prima abatere nu o mai avut niciun dosar nimica, dar cativa dintre ei au mai avut adecendente cu politia, adica unii dintre ei mai au dosare , tot la fel sandaluri. Ce sanctiiuni vor primi cei care au dosare la politie, si artercatii cu politia.
Dar ce masuri se ia la cei care nu au avut niciodata niciun adecendent cu politia, si se afla la prima abatere.
Iar acestia au proces , ca i-a trimis procororii in judecata.
Dar cu tema aceasta m-am informat putin la politie si am vorbit cu un organ de politie , iar acesta mi-a zis ca in cel mai rau caz scapa cu suspendare de la 3 luni la 3 ani.
Dumneavoastra , ce parere aveti?
Cum se sanctioneaza asta?
Desi toti care au participat la incaierare , si-au retras toti plangirile de la politie.
Si am decis sa postez aici o nelamurire si sa le arat prietenilor mei un mic adevar, sau sfaturi.
Ca in viata asta sunt multi infractorii care au avut procese si sunt in libertate, considerati ca fapta asta se v-a ajunge cu pedeapsa cu inchisoare, consider ca nu e asa grav aceasta infractiiune, sunt infractiiuni mai grave si acei suspectii sunt in libertate (ex : Viol, criminari , furturi, dilarii de droguri, sunt multi care au fost prinsi trimisi in judecata si sunt in libertate)
Cum considerati aceasta infractiune ce sanctiune se vor da?

Multumesc, pentru citirea acestei nelamuriri ale mele.
Va doresc o zi cat mai frumosa in continuare.
Astept un raspuns de la Dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Se face inchisoare pentru asa ceva ? VladF21 VladF21 Buna seara. Nu stiu daca am postat unde trebuie cu intrebarea mea. Povestea mea incepe in anunt 2014 , cand a avut loc o bataie intre cativa baieti. Fiind ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru distrugere prin incendiere... ecu852 ecu852 In data de 07-10-2020 am distrus un autovehicul prin incendiu drept razbunare, in data de 08-10-2020 am fost retinut 24 ore, in data de 09-10-2020 am fost dus ... (vezi toată discuția)
Agresiune ajunsa la injunghiere. ce sa fac? eLeSlash eLeSlash buna. sa va povestesc in ziua de 27 decembrie am ajuns la un club eu sora fratele meu si inca 3 baieti. clubul era cam gol dar inauntru fiind niste localnici. ... (vezi toată discuția)