Buna seara. Nu stiu daca am postat unde trebuie cu intrebarea mea. Povestea mea incepe in anunt 2014 , cand a avut loc o bataie intre cativa baieti. Fiind pentru prima data in situata data nu stiu ce sa fac si cu cine sa ma sfatuiesc, pe 21 mai 2014, a avut loc un conflit sau o incaierare dintre mai multe persoane , cica a fost luvituri si mai multe atencendente. Dar eu nu am avut nici o legatura cu nimeni si cu nimica m-a prins in acel incident si atunci cand am fost prins acolo am fost lovit de cate o persoana , in acea incaierare, fiind dus la politie , mi-a luat declaratie mie si celorlaltii, doresc sa fac un mic rezumat din ceea ce am zis la declaratie : Ma aflam intrun loc public la un bar , era cu prietenii mei si peste ceva timp am auzit certuri si m-am uitat au venit 4 persoane din care cei 4 au lovit un amic de-al meu , eu am lasat telefonul mobil la o prietena si m-am dus sa-i despart , acel indivit care o vrut sa de-a in amicul meu o zis ce caut aici si ce treaba am eu i-am zis frumos sa inceteze si sa lase bataie , am vorbit frumos dar el a vrut sa ma loveasca m-am ferit si din instinct le-am tras pe amicul eu de acolo si le-am dus mai incolo , peste 10 min m-am intors inapoi la prietenii mei ,am stat mult cu ei am vorbit am ras de toate dar dintr-o data am auzit iar cerutri si cand m-am intors se loveau dintr-o data am auzit uitel pe acel indivit care s-a bagat le-a luat la bataie, venise spre mine sa ma loveasca , cand am vazut asta am luat-o la fuga am sarit un gard, si am iesit afara cand sa ies afara ma lovit unu cu o bata pe spate , nu am cazut jos ,sa lesin sau altceva ca sa nu ma mai pot ridica , doar un pic m-am dus jos dar m-am sprijinit in maini si am fugit in drumul principal. Pe parcus a venit politia , ei incepea sa se loveasca acolo eu nu am avut nici o artercatie , m-am dus doar sa ii zic la un ofiter de politie ca m-am lovit un barbat, nu mai tin mine ce-a mai zis m-am dus in drum dupa ceva timp au venit un echipaj de politie piatra neamt (mascatii) cand au venit s-a linistit toate apele i-au luat pe cei 4 prima data, eu stateam si ma uitam , i-am zis la un prieten sa ma duca in in comuna la mine, m-a dus , dar dupa ceva timp o venit (mascatii) si cu sefu de politie din comuna si ne-a ridicat si pe noi m-a dus la sectie aici mi-a luat declaratie, si azi mi-a venit de la poza un pic care scrie ca titlu ( Comunicare Rechizitoriu) si aici spune toate articolele , cred ca va da-ti seama despre ce este vorba. La mine scrie (cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de incaerare si tulbularea ordinei si linisteii publice, fapte prevazute si ped de art 198 alin 1 , art 371 cu aplicare art 38alin 1 Cod penal. Mie imi este cam frica ce se poate intampla , fiind la inceput ni stiu n-am mai avut probleme cu politia etc, dinte am citit cica procorori ne-a dat in judecata. Ce se poate intampla ? Ma refer la mine , din toti 11 care suntem suspecti avem acela-si articole care le am si eu. Sunt sunt foarte deprimiat , stresat , nu pot dormi manca mereu stau cu gandul la asta. Mai ales acuma o luna am visat ca m-a luase politia la inchisoare. Multumesc pentru citirea acestei probeme.
Sfatuitima ce trebuie sa fac ? Si daca nu fac asta ca sunt singur in romania nu stiu unde sa ma duc ce sa fac, si daca nu fac asta si la mine este prima abatere , ma trimit la inchizoare? Se plateste avocat acuma ce cerere sa fac mie teama rau de tot parinii nu stiu , de cant sa ajung la puscarie mai mine imi iau zilele daca aud de puscarie.