avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

Buna ziua. Dacă un angajat are două propriri de la executor, cât la sută din salariu i se va reține?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:53, 3 August 2015
50% sau 1/2, dacă cele două popriri sunt pentru două creanțe diferite.
Conform art.729(2)NCPC"Daca sunt mai multe popriri asupra aceleiasi sume ,urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul net al debitorului,indiferent de natura creantelor,in afara de cazul cand legea prevede alfel."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala Andreicosma Andreicosma Am o poprire salarială la firma angajatoare de 1/3 a apărut a doua poprire . Întrebarea mea este cat mi de retine din salariu pt cele două popriri sau cum ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihadoro07 mihadoro07 Am un salariat caruia i se retine deja 1/3 din salariu pentru o executare silita, in decembrie a mai venit o executare si acum in ianuarie inca una. Daca deja ... (vezi toată discuția)
Mai multe popriri de la acelasi creditor Sorinned Sorinned Buna ziua, ANAF a infiintat la angajatorul meu trei popriri si anume 6.000 lei recuperare cheltuieli judiciare, 1.000 lei amanzi si 50.000 lei creante in urma ... (vezi toată discuția)