avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa master in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa master in strainatate

Buna ziua,
Se poate cere somaj dupa master realizat in strainatate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:04, 5 August 2015
Pot sa depun la dosarul de inscriere ca persoana in cautarea unui loc de munca si diploma de master din Romania pe langa cel din strainatate? Sau faptul ca mai am un master in Romania imi ia dreptul de a primi indemnizatie de somaj.
1. Ca persoana in cautarea unui loc de munca va inregistrati la Agentia de Somaj oricand doriti dvs. si depuneti actele de studii pe care le aveti.

2. In mesajul precedent va spuneam:
2. - De la data absolvirii masterului in Romania trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj tot in termen de cel mult 12 luni.
- Daca nu ati facut-o atunci incercati sa obtineti indemnizatie de somaj in baza masterului din strainatate (e-mail la ANOFM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj CazacuMaria CazacuMaria Buna Ziua! In iulie 2013 am absolvit o facultate si pe data de 30.09.2013 am depus dosarul pentru somaj. Pe 01.10.2013 am incheiat un contract individual de ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent master iulia57 iulia57 Buna ziua! Am absolvit facultatea in 2010. In perioada 2011-2013 am urmat si absolvit masterul. Am fost la AJOFM sa depun dosar pentru ajutor somaj. Nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Subvenţie absolvent 2014 EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Am un angajat o pesoană absolventă de master iunie 2014. Menţionez că înainte de firma noastră, salariata a mai avut cim de 1 zi cu o altă ... (vezi toată discuția)