buna ziua,
datorita conditiilor, stresului si implicatiilor vreau sa fac cerere de renuntare la postul de sef serviciu pe care il ocup acum, nu gasesc in statutul f p explicat care este procedura. Ma intereseaza acest aspect pt ca vreau sa ma pregatesc psihic de orice efect la nivel de directori si binenteles la activitatea mea. am inteles ca renuntarea la postul de sef serv inseamna ca nu raman cu incadrea de consilier si revin la incadrea dinainte de ocuparea postului(inspector asistent), serv personal nu a reusit sa ma lamureasca.
multumesc anticipat
Din postul dvs. rezulta ca ati fost numit intr-o functie publica de conducere.
Puteti nu sa renuntati ci sa va dati demisia din aceasta functie. Conform art. 102 din Legea nr. 188/1999, termenul de preaviz este de 30 de zile calendaristice, atat in cazul functiilor publice de conducere cat si in cazul functiilor publice de executie.
In urma demisiei ar trebui sa ramaneti consilier, daca aceasta este functia de executie care "dubleaza" functia de conducere. Exprimarea mea este improprie dar din topicul dvs. nu rezulta cum ati fost numit in functia de conducere.
multumesc pentru raspunsuri
am ocupat postul de sef serv prin concurs dupa 6 luni de legare (insp asitent eram atunci) , as vrea sa nu nominalizez institutia unde sunt in prezent angajata.
Intrebare
marianarotaru
X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul ... (vezi toată discuția)