avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN PFA organizare cursuri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN PFA organizare cursuri

Ma gandesc sa infiintez un PFA pentru organizarea de cursuri (din domeniul terapiilor alternative, sustinute de persoane din strainatate) si as vrea sa stiu ce cod CAEN mi-ar trebui. Activitatea ar consta din promovarea evenimentelor, gasirea unei sali potrivite etc. Cursurile vor avea loc ocazional, de cateva ori pe an. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:44, 4 August 2015
Codul caen 8559 Alte forme de invatamant n.c.a. Aceasta clasa include: -invatamantul care nu poate fi incadrat intr-unul din clasele CAEN 8510-8553 -servicii ale conducatorilor academici -centre de invatamant ce ofera cursuri terapeutice -cursuri de verificare a cunostintelor profesionale -pregatirea in domeniul limbilor straine si al dobandirii abilitatilor de conversatie -instruirea in domeniul calculatoarelor -instruire de religie Aceasta clasa include de asemenea: -pregatirea salvamarilor si a salvamontistilor -instruirea in metode de supravietuire -instruirea in oratorie -instruirea in citire rapida, citire inversa, etc. Aceasta clasa exclude: -programe de alfabetizare pentru adulti, vezi 8520 -invatamantul secundar general, vezi 8531 -invatamantul secundar tehnic si profesional, vezi 8532 -invatamantul superior, vezi 854
Multumesc pentru raspuns. Mai am o nelamurire: cum dau facturi participantilor la curs avand in vedere ca banii ii incaseaza in majoritate persoana care tine cursul, eu iau doar un procent ca intermediar.
VA calculati cheltuielile fixe lunare ( CHIRIE , MIJLOACE FIXE si salarii ) + ch. administrative : curent, apa, etc., faceti raportul la ZILE /ORE si un procent pentru dvs . 30% -100% .
sau mai SIMPLU :) oferiti servicii de secretariat-programare, facturare .
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
olden, utilizator
Asa cum doriti dumneavoastra sa va autorizati si sa desfasurati activitatea, dumneavoastra incasati banii si apoi din acestia platiti si lectorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen societate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! In ce CAEN considerati ca se incadreaza o socoetate care are ca si activitate coaching ul ? Multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen 8559 LCOPAN LCOPAN Cod CAEN 8559 este legal pt desfășurare activitate sportivă nu de performanță? De genul petrecere timp liber prin sport. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Trainer parenting - cum infiintez pfa? silviacer silviacer Buna ziua, Urmeaza sa obtin un certificare de trainer de parenting din partea unei mari companii din SUA, dupa care intentionez sa ofer cursuri de training ... (vezi toată discuția)