avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani proiect cartier pentru tineri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani proiect cartier pentru tineri

Buna ziua,
In 2012 am fost admis pentru atribuirea unui teren oferit de primarie pentru tineret,
dupa atribuirea terenului ni s-a spus ca treb sa achitam 350 euro pentru proiectul locuintei dorite, urmand sa ni se dea procesul verbal de punere in posesie a terenului.
Din 2012 pana la ora actuala ne-au dus cu zaharelul si nici in ziua de azi nu ni sau dat in posesie terenurile respective.
Dorinta mea este sa imi recuperez cei 350 euro pentru ca am fost fortat de imprejuriri si de timp sa imi cumpar un alt teren sa pot sa imi fac casa.
Exista vreo posibilitate sa ne recuperam bani??
Tin sa precizez ca in situatia mea sunt cel putin 50 persoane!!:(

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului pentru terenul inchiriat mariustigan mariustigan unchii mei au cumparat in 2009 o cladire si terenul aferent cladirii, avand pana atunci contract de inchiriere pentru cladire, teren aferent casei si gradina ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 privind alocarea terenurilor pt tineri revoltatul86 revoltatul86 Buna ziua, am si eu o problema privind legea 15/2003, in urma cu 4 ani am depus dosarul pt obtinerea terenurilor alocate tinerilor iar dosarul a fost aprobat. ... (vezi toată discuția)
Cererea de punere in posesie facuta de unul din mostenitori profita tuturor ? ciorditu ciorditu Buna ziua si va raman recunoscatoare daca ma lamuriti. Santem 2 ( doi ) frate si sora. N-am dezbatut succesiunea. Fratele a facut niste cereri de punere in ... (vezi toată discuția)