avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru succesiune

As vrea sa trimit mamei in Romania o procura din Elvetia(scrisa in romaneste)
Pasaportul romanesc a expirat acum 15 ani si dureaza 3-4 luni sa il reinnoiesc.
Sint cetatean francez .Pot utiliza pasaportul francez ca piesa de identitate pentru semnatura procurii la un notar oficial si apostilata procura dupa semnatura?
Ce act mai trebuie adaugat la procura?certificatul de nastere romanesc fotocopie legalizata la notar(si apostilata)?
Cel mai recent răspuns: febvre , utilizator 15:07, 4 August 2015
Puteti utiliza pasaportul francez, ptr.actele care mai trebuiesc anexate intrebati notar si consulat,presupun ca este suficient pasaportul.
Multumesc mult pentru raspuns.
Profit sa va pun o alta intrebare : o succesiune in Campulung Muscel s-ar putea trata la Bucuresti?
La deschiderea succesiunii trebuie sa fim ambii copii sau doar prezenta mamei e suficienta;
printr-o procura am putea-o delega pentru toate demersurile?
ce este CNP ?
Cele mai sincere salutari
R.Febvre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de acceptare a succesiunii Dorinela0102 Dorinela0102 Tatal meu a decedat in Ianuarie 2012, iar mama in Noiembrie 2006. Nu am facut succesiunea dupa decesul mamei. Eu locuiesc in Canada, iar unicul meu frate ... (vezi toată discuția)
Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri) DanGheorghe DanGheorghe Bunàziua , as avea o intebare , Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)